DECLARE

Declare werd rond 1980 ontwikkeld en was destijds wereldwijd de eerste cosmeticalijn speciaal gericht op de gevoelige huid. Sinds 1990 berust de leiding van Declare bij de cosmeticaspecialist de heer Troll. In 2000 ging de totale lijn over naar Troll Cosmetics. In 2004 trad De Valois Cosmetics uit Nederland toe als agent voor Nederland.

Het merk afkomstig uit Zwitserland is de specialist voor de gevoelige huid. Het verbetert de barrièrefunctie van de huid, vermindert de gevoeligheid en versterkt de huid.Vermindert irritatie, voor welzijn en een gelijkmatige teint.Beschermt de cellen actief, om voortijdige rimpelvorming tegen te gaan.Declare bevat geurstoffen die geen allergiestoffen bevatten.

 

Inspira Cosmetics

Inspira is de producent van eigentijdse gezichtsbehandelingen waarbij de nieuwste technieken worden toegepast. De behandelproducten worden gebruikt in concepten die huidverzorgend of huidverbeterend werken.

Een van de concepten van Inspira cosmetics is Skin accents, een serie behandelingen met een grote varieteit en directe resultaten. Een ander concept van Inspira cosmetics is Inspira Med, een behandelmethode waarbij fruitzuren de basis vormen. Inspira cosmetics bestaat al meer dan 30 jaar en heeft als uitgangspunt het maximale te bereiken, met het maximum aan natuurlijke ingredienten.