Microdermabrasie

VSO adviseert, leverd en installeert energiebesparende verlichting. Ook voor het onderhoud en levering van lichtbronnen of lampen kunt u bij ons terecht.  Wij werken alleen met kwalitatief uitstekende producten.  Beter licht is vele malen prettiger, reduceert de kans op fouten, bevordert een optimale presentatie van uw personeel en daarmee de omzet. Beter licht verbetert ook het welzijn van uw mensen, de kwaliteit,  productiviteit en de veiligheid.

Investering versus terugverdientijd

Investeren in verlichting loont. Het rendement is hoger dan wanneer u uw geld op een bankrekening laat staan. Energiebesparingen tussen 20% tot zelfs 80% zijn zeer zeker te behalen. Dit kan met behoud van zowel kwaliteit als de hoeveelheid licht. De investering verdient zich snel terug. Subsidies kunnen deze tijd verkorten. Van iedere case maken wij een investeringsberekening.  Hieruit berekenen wij de kostenbesparing en de voor u belangrijke terugverdientijd.

Bespaar op maat!

Iedere klant heeft specifieke wensen.  Om u optimaalvan dienst te kunnen zijn, komen wij langs om een lichtmeting te doen. Dankzij onze nauwe contacten met fabrikanten, kunnen wij direct gebruik maken van hun licht experts. U ontvangt van ons het beste advies met de beste oplossing.